Търся онлайн Асистент за 40 часа на месец

Търся онлайн Асистент за 40 часа на месец

Здравейте, търся Асистент за 40 часа на месец (позицията е отдалечена, може да се изпълнява отвсякъде).

 

Основни задължения:

 • Комуникация с клиенти (на български и английски). Отговаряне на запитвания, съдействие на потребителите при трудност с влизане в сайта, промяна парола, предоставяне на искана информация, пращане напомняния за плащане, одобряване заявки за ФБ групи и подобни.
 • Работа с основни функции на wordpress/mailchimp – създаване и отписване на потребители в wordpress, проверка изпращане мейли в мейлчимп, понякога настройване на мейли в мейлчимп. Ако не познавате wordpress/mailchimp – ще ви научим.
 • Търсене/разучаване/анализиране и предоставяне на кондензирана информация за различни работни/лични задачи. Това е важно за мен, защото често възникват такива задачи. Например (неща, които са възниквали до момента) ако трябва да се смени мейл софтуера, с който пращаме мейли за някоя услуга – да разгледате какви са опциите за мейл софтуер (в БГ и извън БГ), да сравните всички намерени и да дадете 3-те най-добри и изгодни опции, на база на които да се вземе решение коя да се ползва. Или например да се проучи какви са най-добрите медицински застраховки за хора, които са постоянно извън БГ и да се дадат 3-те най-добри и изгодни опции. Или например – ако има нужда някой да изпълни някаква еднократна техническа задача – да се опише задачата, да се потърси човек, който може да я изпълни по различни сайтове/групи и да се даде 3-те най-добри и изгодни опции.
 • Комуникация/координация на някаква задача за изпълнение с техническия/маркетинг човек. Т.е. ясно задаване на задачата към съответния човек и следене за успешното й изпълнение.
 • Съдействие при други подобни работни или лични задачи, при възникването им.

 

 

Изисквания:

 • Английски език – писмено и говоримо.
 • Умение за комуникация с клиенти. Имаме темплейти за всички процеси и комуникации, но 100% трябва човек, който да може да вниква в това какво е написал клиента и да отговаря адекватно, отзивчиво и с готовност за съдействие (а не единствено и само автоматично по темплейт, без да мисли какво клиента е написал).
 • Умение и любопитство да се разучават различни възможности/варианти (на български и английски) и да се поднесе кондензирана информация за бързо взимане на решение. Това е много важно изискване! Ако не ви е приятно да търсите опции и варианти за даден въпрос/проблем, за да се вземе след това решение – няма да е Ок за вас.
 • Отговорност – търсим човек, който ще се отнесе отговорно и с внимание към задачите, а не да ги върши между другото, като нещо странично. Човек, който когато е поел отговорност да направи нещо, ще го направи без да трябва да му се напомня няколко пъти, да го мислим дали ще забрави, дали наистина ще го изпълни и т.н.
 • Самостоятелност и ориентираност към резултати. Т.е намиране на решения самостоятелно при възникнал казус/проблем (вместо човек да се шашка при възникнал проблем, да има очакване, че някой друг ще реши проблема вместо него, да пита на всяка стъпка какво да прави или автоматично да казва, че нещо не може да стане). Разбира се, първите 3 месеца има пълно 100% съдействие за всичко, както и подкрепа за напред при нещо сложно, но идеята е преди да пита и казва, че нещо не може да стане – сам да търси, чете, мисли за решение.
 • Организираност и внимание към детайлите. Аз съм много организиран и детайлен човек и конкретно за тази позиция най-добре работя с хора, които могат да репликират тези качества. Ако вие сте по-хаотични и не детайлни – най-вероятно това не е подходяща позиция за вас.
 • Човекът лично да се интересува от личностно израстване, изграждане на полезни навици, минимализъм, създаване на визия, реализиране на различни идеи и подобни (ако подобни теми не ви вълнуват, най-вероятно работата няма да ви е интересна).

 

Работно време: Повечето задачи може да се изпълняват в удобно за вас време. Има само две задължителни изисквания по отношение на време:

 • мейла да се проверява сутрин (8/9ч), обед (12/13ч) и вечер (17/18ч) и ако има мейли от клиенти – да се отговаря.
 • когато има някаква кампания, да се отговаря на мейла събота и неделя (случва се около 1 уикенд на месец, останалите събота/неделя не се работи).

Общо време работа: около 35 – 40 часа на месец. Възможност за пълен работен ден за в бъдеще, ако работата заедно ни е приятна и добавя стойност.

Заплащане: оставила съм го отворено и всеки, който кандидатства може да напише какво заплащане очаква за тази работа и тази времева заетост.

Ако не сте подготвени да правите някое от описаните по-горе задачи или някое от изискванията описани по-горе е turn off за вас – най-вероятно (почти сигурно) позицията не е за вас.

Начин за кандидатстване: моля попълнете теста ТУК и го изпратете на >email< до 19.09. (неделя) включително. На Фб или други съобщения, различни от начина, който сме посочили за кандидатстване, няма да отговаряме. След преглед ще се свържа с подходящите хора за онлайн интервю, а когато изберем човек – тестовия срок на работа е 3 месеца.

Благодаря предварително на всички отзовали се, :)

Венета