Насоките, по които мога да ви бъда полезна с лични консултации са:

✔️ Създаване на ясна и смела визия занапред.

✔️ Създаване на план с прости и автентични за теб стъпки за реализиране на визията, целите и идеите, които усещаш, че искаш да създадеш.

✔️ Изграждане на структура и полезни навици в ежедневието, които да те поддържат здрав, уверен и вдъхновен да реализираш своите автентични цели и идеи занапред.

Консултацията е един час (ако има нужда ще останем малко повече) и цената е 120лв. 

Ако това, което сте видели в мен резонира с вас – ще се радвам да работим заедно. Ще дам всичко от себе си, за да ви бъда истински полезна в създаването на животът, целите и идеите ви, такива каквито лично за вас си струва да бъдат създадени и изживяни. :)

Може да пишете на info@venetadimitrova.com, за да се уточним за ден и час на среща удобен за двете страни. Моля в мейла да ми напишете за какво точно искате да е консултацията (конкретен въпрос, цел, навик, идея или нещо друго), за да ви кажа дали ще мога наистина да съм ви полезна в това, от което имате нужда. И ако да – може да ви изпратя допълнителни въпроси или директно да ви изпратя таблицата за визия, която да попълните и да ми пратите преди срещата, за да сме по-добре подготвени за срещата. Ще работим по вашата визия, цел или идея с пълен фокус към вашия автентичен начин да я реализирате максимално бързо и максимално приятно за вас. :)