Насоките, по които мога да ви бъда полезна с лични консултации са:

      ✔️ Създаване на силна яснота и смела визия занапред + ясен план с лесни, прости и автентични за теб стъпки за реализирането й.

     ✔️ Създаване на план за реализиране на близките за сърцето ви идеи, които усещате, че имате вътрешен подтик да създадете в света.

     ✔️ Изграждане на структура и процеси в ежедневието ви, които ви поддържат здрави, уверени и вдъхновени да реализирате своята автентична визия и идеи занапред.

Консултацията е час и половина, и цената е 120лв.

 

Цената на взаимна работа в рамките на 6 месеца е 1800лв. Включва 3 срещи в месеца плюс постоянна допълнителна подкрепа по имейл за насоки и яснота по всяко време.

Ако това, което сте видели в мен резонира с вас – ще се радвам да работим заедно. Ще дам всичко от себе си, за да ви бъда истински полезна в създаването на животът и идеите ви, такива какъвито лично за вас си струва да бъдат изживяни. :)

Може да пишете на info@venetadimitrova.com, за да се уточним за ден и час на среща удобен за двете страни. Ще работим по вашата визия или идея с пълен фокус към вашия автентичен начин да я реализирате максимално бързо и максимално приятно за вас. :)