Насоките, по които мога да ви бъда полезна с лични консултации са:

  • 🌿Опростяване и оптимизиране на работния и ежедневния ви график (преминаване от живот с хаотичност, разхвъляност и постоянни разсейвания към живеене на живот с намерение, стабилност, яснота, вътрешен мир и усещане за смисъл).
  • 🌿 Създаване на ваша мащабна визия занапред и ясен план за автентичното й реализацията, изцяло съобразено с вас и вашето ежедневие.
  • 🌿 Създаване на план за изпълнение на идеите, които усещате, че имате вътрешен подтик да създадете в света.
  • 🌿 Изграждане на структура и процеси в ежедневието ви, които ви поддържат здрави, уверени и вдъхновени да реализирате своята автентична визия и идеи занапред.

 

Цената на 1 час консултация е 120лв.

Цената за взаимна работа в рамките на 6 месеца е 960лв. Включва 1 среща на всеки 2 седмици плюс допълнителна подкрепа чрез кратки съобщения за насока и яснота по всяко време.

Ако това, което сте видели в мен резонира с вас – ще се радвам да работим заедно. Ще дам всичко от себе си, за да ви бъда истински полезна в създаването на животът и идеите ви, такива какъвито лично за вас си струва да бъдат изживяни. :)

Може да пишете на info@venetadimitrova.com, за да се уточним за ден и час на среща удобен за двете страни. Ще работим по вашата визия или идея с пълен фокус към вашия автентичен начин да я реализирате максимално бързо и максимално приятно за вас. :)