„Насаме с разделното хранене“ е книга, чиято цел е да ви запознае с принципите на разделното хранене и да ви помогне да си съставите свой личен здравословен хранителен режим, според вашите предпочитания, нагласи и усещания. Книгата е написана по изключително лесен и забавен начин. :) Включва и странична любопитна информация, чрез която да си изградите по-цялостно разбиране и вдъхновение за цялостен здравословен начин на живот. :).

Защо разделно хранене?

Аз се храня според принципите на разделното хранене от 1998г. и определено бих казала, че то е минимализмът в храненето, защото ни учи как да се храним по-опростено. То ни напътства да съчетаваме по-правилно и семпло храните, което помага на тялото ни да бъде по-жизнено, будно и продуктивно. Разделното хранене е отдъхване от почасовите правила, отдъхване от следенето на калории и мерене на грамажи. :) Дори и в дългосрочен план да изберете да следвате друг режим – един експеримент с разделното хранене ще ви помогне да опознаете по-добре организма си, да откриете кои храни се обработват по-лесно и кои по-трудно, лично за вас и така да подобрите качествено живота си. :)

Какво ако на мен всички храни ми действат еднакво?

Поради неправилните си хранителни навици, хората в голяма степен са притъпили усета си към храните и често мислят, че всички храни им действат по един и същи начин. Ако обаче за определен период изолирате всяка храна и приемате само прости ястия (съставени от възможно най-малко и най-добре комбиниращи се продукти), ще започнете осезаемо да усещате истинското въздействие на всяка отделна храна върху вашия организъм.

Научавайки се как да комбинирате правилно храните, което е основата на разделното хранене, вие опознавате тялото си изключително добре. А когато започнете да общувате с него на „ТИ”, ще можете да постигнете консенсус и по темата „оптимално тегло“ и „оптимално здраве – физическо, емоционално и ментално“. :)

Това е, другари! :) Подарете си едно интересно и усмихващо пътешествие в света на здравословния начин на живот с книгата „Насаме с разделното хранене„. :)

Може да закупите книгата на цена от 10.00лв. Книгата е он-лайн (PDF) формат, до който след заплащане и регистрация получавате достъп и може да си свалите за четене на своя компютър. :) Издадена е от издателство „Буквите“ през ноември 2015г. и е 88 страници.

 

  • Закупуване чрез дебитна/кредитна карта (натисни бутона по-долу):

 

*След заплащане ще бъдете пренасочени към страница, където да си създадете профил и да получите достъп до книгата. :) Преди покупка, моля запознайте се с Общите условия и Политиката за поверителност към venetadimitrova.com. Вашите данни ще бъдат използвани единствено и само за изпълнение на поръчката ви. 

 

  • Закупуване чрез Paypal (натисни бутона по-долу):

 

*След заплащане в Paypal, последвайте линка от Paypal обратно към този сайт, за да си създадете профил и да получите достъп до книгата. Или последвайте линка, който е изпратен на вашия e-mail, за да си завършите регистрацията и да получите достъп до книгата. Преди покупка, моля запознайте се с Общите условия и Политиката за поверителност към venetadimitrova.com. Вашите данни ще бъдат използвани единствено и само за изпълнение на поръчката ви. 

 

В случай, че вече сте закупили книгата и искате да я достъпите наново, може да го направите чрез своето потребителско име и парола ТУК. :)