6 месечен курс за изграждане на по-голяма съзнателност относно мисленето, емоциите и поведението ни.

В този курс разглеждаме 3-те най-важни насоки, определящи качеството ни на живот:

  1. Мислене – изграждане на разбиране за историите, които си разказваме, основните негативни модели на мислене и как може да ги преодолеем, както и най-готините модели на мислене, които ни подкрепят и окуражават винаги да продължаваме напред.
  2. Емоции – изграждане на разбиране за емоциите и емоционалните ни състояния,  основните негативни чувства, които ни карат да страдаме и как съзнателно може да ги преодолеем, както и най-готините стратегии, които ни помагат постоянно да се подравняваме към красивото си състояние.
  3. Поведението ни – изграждане на разбиране за гъвкавостта на личността и поведението ни, основните негативни модели на поведение, които ни карат да се въртим в кръг и как може съзнателно да ги преодолеем, както и най-готините модели на поведение, които ни помагат да създаваме прогрес в живота си и да реализираме до край важните за сърцето ни проекти. :)

Съзнателността няма да промени твоя живот, поне не директно. Съзнателността ще промени ТЕБ. А когато ти си променен – това ще трансформира всяка сфера на живота ти. Защото твоят живот е отражение на това, което си ти. Когато ти станеш приятел със себе си, целият свят ще се сприятели с теб. А начинът, по който ставаш приятел със себе си е като си изграждаш достатъчно разбиране за себе си и съзнателно определяш качеството на мислите, емоциите и поведението си.

Това е начинът, по който променяш света около теб.

Това е начинът, по който променяш ЦЕЛИЯ свят!

Заповядай заедно с мен в този прекрасен курс ТУК. :)