Alive ®️ е Мастърмайнд с мен, в който всички участници работим по създаване на своя ясна, смела и вдъхновяваща визия занапред + конкретен план с прости, лесни и автентични за теб стъпки по реализирането й. Заедно с това работим по оптимизация на физиологията, психологията, средата и финансите си, които ни създават по-стабилна основа да реализираме визията и идеите си с удоволствие, жизненост и усмивка, дори и в по-трудните периоди. Всеки участник може да бъде част от Мастърмайнда до когато пожелае. :)

 

По-индивидуалните, водените от мен, мастърмайнд групи към Alive ®️ са две:

  • Мастърмайнд Визияв тази група работим индивидуално по създаване на вашата ясна, смела и вдъхновяваща визия занапред + създаване на конкретен план с лесни, прости и автентични за теб стъпки по реализирането й. Заедно с това адресираме и преодляваме всички възникнали въпроси за изпълнение лично на вашата визия.
  • Мастърмайнд Реализиране на идеив тази група работим по организиране на всички идеи, които имате и изграждане на ясен, прост и автентичен за вас план по реализацията им. С малки изключения, целта е в рамките на максимум на 6 месеца да имате реализирана една вашата идея и насоки за нейното развитие/скалиране. След това продължаваме с останалите. :)

 

Групите в мастърмайнда са от 5 човека с цел да се обърне внимание на абсолютно всеки човек индивидуално. По този начин нивото на трансформация и бързината на изпълнение както на визията, така и на идеите е на най-високо ниво. Продължителността на участие е 6 месеца, в което време се срещаме 3 пъти в месеца и всеки получава индивидуално внимание.

 

‼️ В момента всички групи са заети. Ако искате да се включите в общия Мастърмайнд или в някоя от групите занапред, моля регистрирайте се по-долу, за да се свържем с вас, когато стартираме новите групи (края на 2021г. или началото на 2022г). :)