Alive ®️ е Мастърмайнд, в който всички участници работим по:

  • създаване на своя ясна, смела и вдъхновяваща визия занапред + конкретен план с прости, лесни и автентични за всеки стъпки по реализирането й.
  • оптимизация на физиологията, психологията, средата и финансите ни, което ни помага да имаме по-стабилна основа да реализираме визията и идеите си с повече удоволствие, жизненост и усмивка, дори и в по-трудните периоди.

Участието в общият Мастърмайнд е на месечна база и всеки участник може да бъде заедно с нас до когато пожелае. :)

 

По-индивидуалните мастърмайнд групи към Alive ®️ са групи от само 5 човека и са в две насоки:

  • Мастърмайнд Визияв тази група работим по създаване на вашата ясна, смела и вдъхновяваща визия занапред + създаване на конкретен план с лесни, прости и автентични за теб стъпки по реализирането й. Заедно с това адресираме и преодляваме всички възникнали въпроси за изпълнение лично на вашата визия.
  • Мастърмайнд Реализиране на идеив тази група работим по организиране на всички идеи, които имате и изграждане на ясен, прост и автентичен за вас план по реализацията им. С малки изключения, целта е в рамките на максимум на 6 месеца да имате реализирана една вашата идея и насоки за нейното развитие/скалиране. След това продължаваме с останалите. :)

Участниците в малките групи са от 5 човека с цел да се обърне внимание на абсолютно всеки човек индивидуално. По този начин нивото на трансформация и бързина на изпълнение както на визията, така и на идеите е на най-високо ниво. Продължителността на участие е 6 месеца, в което време се срещаме 3 пъти в месеца (веднъж в първите три седмици от месеца) и всеки получава индивидуално внимание. След това може да изберете да продължите участието си или не.

 

Цена за участие:

  • Мастърмайнд Alive ®️ обща група – 50лв. на месец.
  • Мастърмайнд Alive ®️ участие в малка група от 5 човека за по-индивидуална работа по вашите лични въпроси и ситуации. Включва две допълнителни срещи на месец – 250лв. на месец.

 

‼️ В момента всички групи са заети. Ако искате да се включите в общия Мастърмайнд или в някоя от групите занапред, моля регистрирайте се по-долу, за да получите информация, когато стартираме новите групи (започваме януари/февруари 2023г). :)

.