Veneta-2Програма за изграждане на полезни навици в ежедневието ни – ТУК

Ако искате да внесете повече раздвиженост и целенасоченост в ежедневието си, включете се заедно с нас в Програмата за изграждане на полезни навици alephia.net. :)

Навиците, които изграждаме в нашата група са:

 1. Януари – Творчество и креативност.
 2. Февруари – Интуиция.
 3. Март – Разтребване на непотребното. Минимализъм.
 4. Април – Благодарност и позитивни утвърждения.
 5. Май – Медитация.
 6. Юни – Здравословно хранене.
 7. Юли – Физическа активност и спортуване в ежедневието ни.
 8. Август – Управление на времето, енергията и продуктивността. Изграждане цялостен план – довършване на недовършеното и визия за напред.
 9. Септември – Ранно ставане.
 10. Октомври – Опознаване на себе си.
 11. Ноември – Хармонични взаимоотношения с хората около нас.
 12. Декември – Прошка, даване, креативна визуализация.

Всички модули се изпълняват изцяло он-лайн, така че може да се включите от всякъде.  Упражняваме се от 5 до 20 минути на ден и всеки може да работите в свое собствено темпо. 

Цената за един модул, за всички материали е 30лв. 

Над 40% от резултатите в живота ни се определя от навиците, които съзнателно или несъзнателно изпълняваме. Следователно ако се погрижим тези навици да бъдат полезни, градивни и здравословни – това феноменално увеличава качеството ни на живот. 

Ако смятате, че ви е дошло време да добавите малко повече раздвиженост, фокус, мащабност на мисленето, енергия, целенасоченост и здраве в ежедневието си – очаквам ви заедно с нас в Програмата за изграждане на полезни навици! 

За информация и регистрация ТУК. :)


 

90 дневен курс по минимализъм и опростяване на ежедневието – ТУК. :)

Решенията и сложността на живота ни стават все по-заплетени и изискващи нашия фокус. Затова повечето от нас все по-ясно осъзнаваме нуждата да имаме инструменти, които ни помагат да опростяваме целия този хаос. Инструменти, които ни помагат, въпреки нарастващата сложност на живота ни, да оставаме свързани с ценното, значимото и красивото в него.

Инструментът, който ни помага да идентифицираме кое е наистина важното и да се отграничим от всичко останало, се нарича минимализъм. Минимализмът е начин на живот, при който ние съзнателно изхвърляме всичко, което не ни добавя достатъчно стойност в ежедневието. Изхвърляме всичко, което ни задъхва и изморява ментално, физически и емоционално. И съзнателно избираме в живота ни да присъства само това, което ни носи смисъл, радост и израстване. :)

В този курс работим по 4-те най-важни насоки за изграждане на минималистичен начин на живот:

 1. Физическо разтребване.
 2. Дигитално разтребване.
 3. Опростяване на времето/графика ни.
 4. Опростяване на финансите ни. :)
За всяка една от тези насоки ще упражняваме само 3 стъпки:
 1. Разтребване.
 2. Подреждане – изграждане на среда, подпомагаща фокуса и вдъхновението ни.
 3. Създаване на процес, чрез който да поддържаме създадения ред. :)

Това е единственият курс по минимализъм в България. И дори да не прозвучи много скромно – смятам, че е един от най-добрите курсове по минимализъм за целия свят (казвам го, защото през годините съм участвала в наистина много). Така, че – ако смятате, че има нужда малко да опростите ежедневието си и да изградите по-минималистичен начин на живот, този курс е за вас! :) Той ще ви помогне да си създадете физическото, ментално и емоционално пространство, в което наистина важното за вас не само да се появи, но и да остане и израсте в живота ви! :)

Ако сте готови за един по-буден, опростен и минималистичен начин на живот – очаквам ви заедно с нас ТУК. :)


 

6 месечен курс за изграждане на по-голяма съзнателност относно мисленето, емоциите и поведението ни – ТУК.

В този курс разглеждаме 3-те най-важни насоки, определящи качеството ни на живот:

 1. Мислене – изграждане на разбиране за историите, които си разказваме, основните негативни модели на мислене и как може да ги преодолеем, както и най-готините модели на мислене, които ни подкрепят и окуражават винаги да продължаваме напред. 
 2. Емоции – изграждане на разбиране за емоциите и емоционалните ни състояния,  основните негативни чувства, които ни карат да страдаме и как съзнателно може да ги преодолеем, както и най-готините стратегии, които ни помагат постоянно да се подравняваме към красивото си състояние. 
 3. Поведението ни – изграждане на разбиране за гъвкавостта на личността и поведението ни, основните негативни модели на поведение, които ни карат да се въртим в кръг и как може съзнателно да ги преодолеем, както и най-готините модели на поведение, които ни помагат да създаваме прогрес в живота си и да реализираме до край важните за сърцето ни проекти. :)

Съзнателността няма да промени твоя живот, поне не директно. Съзнателността ще промени ТЕБ. А когато ти си променен – това ще трансформира всяка сфера на живота ти. Защото твоят живот е отражение на това, което си ти. Когато ти станеш приятел със себе си, целият свят ще се сприятели с теб. А начинът, по който ставаш приятел със себе си е като си изграждаш достатъчно разбиране за себе си и съзнателно определяш качеството на мислите, емоциите и поведението си.

Това е начинът, по който променяш света около теб.

Това е начинът, по който променяш ЦЕЛИЯ свят!

Заповядай заедно с мен в този прекрасен курс ТУК. :)


 

Книга „Насаме с разделното хранене“ – ТУК.

„Насаме с разделното хранене“ е книга, чиято цел е да ви запознае с принципите на разделното хранене и да ви помогне да си съставите свой личен здравословен хранителен режим, според вашите предпочитания, нагласи и усещания. Книгата е написана по изключително лесен и забавен начин. :) Включва и странична любопитна информация, чрез която да си изградите по-цялостно разбиране и вдъхновение за цялостен здравословен начин на живот. :).

Книгата е резултат от моето над 20 годишно следване на принципа на разделно хранене. :)


Ако искате да бъдете информирани при промоции и пускане на нови обучения, запишете се за моя бюлетин ТУК.