3 коментара

 1. Мина -Мария Божкова

  Мила Венета, благодаря, че си публикувала снимката си! Чудесното излъчване и усмивката са още една мотивация да те следвам! Позитивен и търсещ човек съм и от години се старая да живея осъзнато и да постигам ежедневно най – добрата за момента своя версия, но това не е лесно и човек сам не може да напредва – много ми харесаха твоите 20%и ще им се наслаждавам , без да се упреквам! Благодаря ти! За съжаление, в момента пребивавам в чужбина и не мога да вземам участие в курсовете, които организираш, но и на шанса да получавам твои статии съм Благодарна! Бъди благословена!
  И аз имам свой кът, започвам деня си с Петимата Тибетци и някои други Тибетски практики, а преди сън, правя 4 асани и съм почитателка на здравословното хранене. На 66 години съм, но не се спирам! Обичам природата и да медитирам! Ще се радвам да се срещна с теб някой ден!

 2. Анелия Ралинова-Николова

  Осъзнаването, ясното виждане и действието са трудни за съчетаване, но постигнете ли ги дават невероятна свобода, спокойствие и умереност. Аз от няколко години вървя в тази посока. Ще се радвам да споделя и видя новия ти курс Венета и ти благодаря от сърце за пълната и полезна информация.

  Благодаря!

  • Благодаря и аз за подкрепящия коментар, Анелия. :) Радвам се, че сме на „една вълна“ и вървим по сходен път напред. <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *